NgeunaanUs

XIAMEN HAIDA CO., LTD.

Kami mangrupikeun pabrik pikeun produk mandi, set kado mandi, bom mandi, sabun tangan, sabun tangan berbusa, sanitizer tangan, lotion, sampo, kondisioner, lilin kécap, sabun, masker, parfum, diffuser bumi, bayangan panon, lip balm, lipstik. , usap baseuh, kosmetik jeung saterusna.
Pabrik kami diadegkeun dina taun 1994 kalayan langkung ti 27 taun pangalaman anu beunghar sareng éta diaudit BSCI, sareng lulus pamariksaan BV, SGS sareng EUROLAB, sareng urang ogé nyumponan standar Éropa & AS.
Nepi ka ayeuna, urang dipercaya ku pembeli badag di sakuliah dunya sarta lulus inspeksi pabrik maranéhanana, kawas Kmart, Wal-mart, Wastons, Disney, Target, Costco jsb OEM & ODM jasa sadia.

Bath Spa Basket, Mandi Set pikeun Awéwé & Lalaki, Ngawengku Shower Gél, Gelembung Mandi, Mandi Uyah, Mandi Spons, Sampurna Kado Box pikeun Hari Ibu, Birthday, Kawinan, Madu & Almond 8pcs.

Grosir labél geulis moisturize perawatan awak spa karinjang kai jeung kado awak set pikeun awéwé & katresna OEM & ODM.

WARTA

fdsg
  • Naon parabot mandi?

    Toiletries mangrupikeun produk penting pikeun perawatan rumah tangga sapopoé, kalebet sampo, gél pancuran, ...

dasfd
  • Lipstik dijieun tina naon

    Naha baheula atanapi ayeuna, paménta awéwé pikeun kageulisan teu kantos lirén, sareng lipstik rouge ...

PRODUK LEUWIH

avatar_img